Sjabloon:Uitgelicht: verschil tussen versies

84 bytes verwijderd ,  26 februari
Noodoplossing om, vermoedelijk door nieuwe MediaWikiversie, onwerkzame "Nieuwe pagina's" te vervangen door (minder goede) "Nieuwste pagina's". Aangepast inline commentaar.
(*** UPDATE: Poging met in dit sjabloon (en in de hoofdpagina) de term of deel van een term "mw-newpages" telkens vervangen door "mw-newestpages" ***)
(Noodoplossing om, vermoedelijk door nieuwe MediaWikiversie, onwerkzame "Nieuwe pagina's" te vervangen door (minder goede) "Nieuwste pagina's". Aangepast inline commentaar.)
 
<pre><nowiki>
<css> /* parameters 4 ~ 9 ONLY EXPECTED VALUE IS none TO SUPPRESS, LEFT EMPTY TO SHOW: */
#MMnewpages span.mw-newestpagesnewpages-time{display:{{{4|inline-block}}};}
#MMnewpages span.mw-newestpagesnewpages-history{display:{{{5|inline-block}}};}
#MMnewpages span.mw-newestpagesnewpages-length{display:{{{6|inline-block}}};}
/* <!-- #MMnewpages a.mw-newestpagesnewpages-pagename should never be suppressed
The calling page might still use <css>...</css> on it to modify e.g. link color etc --> */
#MMnewpages a.mw-userlinks{display:{{{7|inline-block}}};}
</div>
<div style="text-align:left;padding:0 0 4px 5px;">'''Recente artikels:'''</div>
<!--Speciale pagina's toont nog steeds "Nieuwe pagina's" doch de url geeft "NieuwstePaginas". De versie 21 jan 2019 04:56 van onderhavig sjabloon toonde netjes de gewenste pagina's met ook de gekozen details zoals 1e auteur en aanmaakdatum, en dat in de geschikte opmaak. Sinds laat 2020 of begin 2021 echter, steevast "Er zijn geen resultaten voor deze rapportage." Misschien kan het onderstaande + de hoofdpagina aangepast worden om met de huidige MediaWikiversie een correct resultaat te bekomen, maar aan die zoektocht wil ik, SomeHuman, niet meer beginnen. Om toch IETS te bekomen, namelijk een genummerde lijst van uitsluitend de nieuwe titels (ook zoals voorheen slechts in hoofdnaamruimte zonder doorverwijspagina's) werd op 2021-02-25 hieronder
{{Speciaal:NieuwePaginas/{{{2|15}}}}}
vervangen door
{{Speciaal:NieuwstePaginas/{{{2|15}}}|namespace=0|redirects=0}}
Poging met in dit sjabloon + in de hoofdpagina de term of deel van een term "mw-newpages" telkens vervangen door "mw-newestpages" haalde niets uit, ook niet met ul (unordered list) vervangen door ol (genummerde lijst). Die pogingen zijn ongedaan gemaakt. Het blijft een noodoplossing, zodatwaarbij alle vroegere opties en opmaak bleven staan in de hoop dat de originele "Nieuwe pagina's" ooit weerals naarvoorheen behorenresultaten zalzou werkenrapporteren.
*** UPDATE: Poging met in dit sjabloon en in de hoofdpagina de term of deel van een term "mw-newpages" telkens vervangen door "mw-newestpages" ***
-->
<css>
#MMnewpages span.mw-newestpagesnewpages-time{line-height:1.5em !important;font-size:72%;}
#MMnewpages ul li{margin:0;}
</css>
Controleur, emailconfirmed, phantom
18.774

bewerkingen