Overleg gebruiker:CartoonistHenning: verschil tussen versies

k
k (→‎Lay-out en links overhoop: Verduidelijking)
De lay-out is ook veranderd, met het zoekvenstertje rechts (als sedert lang op Wiki<b>p</b>edia) in plaats van links bovenaan. Omdat mijn laptopscherm naar de vaantjes is, werk ik tijdelijk op een oud VGA-scherm. In ieder geval bij die schermbreedte van slechts 1.024 pixels, blijkt de zoekvoorbeeldtekst "Zoeken" te laag in dat zoekvenstertje te staan (tot men iets ingetikt heeft). Ook ben ik niet gelukkig met de 'Legenda' bij 'Recente wijzigingen' (vooral door een te brede zin, waardoor links ervan te weinig ruimte overblijft om dat deel netjes te tonen); die 'Legenda' bleek steeds opengeklapt te verschijnen, tot ik ze dichtklapte.<br />Ook is niets er mooier op geworden in die lay-out, inzonderheid de algemene hoofding (Grote Marktpanorama) komt me minder aantrekkelijk voor en mijn persoonlijke gebruikerspagina raakte mee om zeep.
 
Een gewoon artikel lijkt me om te lezen toonbaar gebleven maar ook daarin hangt na omlaagscrollen "{ingelogde gebruikersnaam} Berichten Instellingen Volglijst Logboek Afmelden" te storen, metwegens nu dezelfde achtergrondkleur als die van het artikel alsof 'in' het artikel, te storen.
 
Met zulke brolsoftware blijf ik niet werken, vooral vermits ik nog <i>geen enkele</i> verbetering opmerkte.<br />— [[Gebruiker:SomeHuman|SomeHuman]] <span style="font-size:.87em;">2017-09-19 23:22-01:3035&nbsp;(UTC<span style="font-size:87%">=CEST-2</span>)</span>
Controleur, emailconfirmed, phantom
18.774

bewerkingen