Hoofdpagina: verschil tussen versies

7 bytes toegevoegd ,  4 okt 2012 03:22
k
nog wat beter geformuleerd
k (misschien best zo geformuleerd.)
k (nog wat beter geformuleerd)
'''Mechelen Mapt''' is een online encyclopedie over Mechelen en berust op vrijwilligerswerk. Het is een onafhankelijk en niet-commercieel project dat als doel heeft zowel de Mechelaar als de niet-Mechelaar een ruim cultureel en historisch inzicht in verband met de stad te bieden, een digitale toegang tot het collectieve geheugen van de Mechelaars: een erfgoed dat we graag met de rest van de wereld delen. Artikels, vaak met een geïntegreerde ''kaart'', belichten alle Mechelse hoekjes en kantjes.
 
Het leuke aan deze website is dat ook '''u''' tot de inhoud kunt bijdragen. Als u [[Speciaal:Aanmelden/signup|een gratis gebruikersaccount]] aanmaakt, kunt u behoorlijk snel en steeds vrijblijvend mee aan de slag.
 
Sinds 2006 heeft [[Mechelen Mapt]] een metamorfose gekend. De layout, informatie en het gebruiksgemak van de site zijn er enorm op vooruitgegaan. We stellen het zeker op prijs als u suggesties of opmerkingen met ons zou willen delen en zijn vlot bereikbaar, ook via ons [mailto:[email protected] e-mailadres].
Controleur, emailconfirmed, phantom
18.774

bewerkingen