Mechelen Mapt:Gebruikersportaal: verschil tussen versies

geen bewerkingssamenvatting
{{DISPLAYTITLE:Portaal}}
#DOORVERWIJZING [[Help:Gebruikersportaal]]
{{menu}}
 
Beste bezoeker. Hartelijk dank voor uw belangstelling! Nu u wellicht weet wat Mechelen Mapt is kunt u vervolgens kennismaken met het reilen en zeilen van deze wiki. Bent u hier uitsluitend om te lezen, hoeft u geen account aan te maken. Ook niet als u wilt bewerken. Het is echter wel ''aangeraden''. Voor het gebruik, kopiëren en rechten als gebruiker én als '''lezer''' in verband met de inhoud van deze site, gelieve dan de paginalinks onderaan iedere pagina (''Privacybeleid - Voorbehoud''). Voor het '''gebruiken''' van deze site, kan ons beleid (zie ''Beleid'' in het linkerzijmenu) aangaande bewerken, aanpassen, toevoegen en verwijderen van inhoud. Alle regels zijn nodig en haalbaar om van Mechelen Mapt een aangename plek op het internet te maken.
 
De administratoren en bureaucraten staan in voor het sitebeheer. Zij verwijderen ongepaste inhoud, geven advies aan gebruikers en houden alle bewerkingen nauwgezet in de gaten. In het begin is het niet erg om fouten te maken, schrik dus niet wanneer een administrator of een andere gebruiker uw bewerking zal terugdraaien! Wij garanderen ook niet dat uw bewerkingen (al zijn ze goed) onaangepast zullen blijven: we zijn immers een wiki en iedereen kan zo'n site bewerken. Wij appreciëren hoedanook alle geleverde positieve bijdragen.
 
Niet iedereen is stadskenner of historicus in spe, dat beseffen wij ook wel. Maar op Mechelen Mapt mag over bijna alles wat met Mechelen te maken heeft geschreven worden. Het mag zelfs gaan over een onderwerp dat u interesseert: als het maar objectief blijft en permanent. Een eenmalige fuif of een een elfendertigmaal overgenomen café bijvoorbeeld is hier niet aan de orde, maar een jeugbeweging daarentegen wel. Over onbekende Mechelaars schrijven is ''not done''. Meer schrijverstips vindt u op [[Help:Schrijverstips]].
 
Voor overige hulponderwerpen zie [[Help:Inhoud]]<br>
Vragen? Suggesties? Zie [[Help:Contact]]. Voor probleemmeldingen zie [[Help:Probleem]].
 
[[Categorie:Help]]
Controleur, bureaucraten, controlegebruikers, emailconfirmed, interfacemoderatoren, phantom, rollback, beheerders
2.497

bewerkingen