Probleemmeldingen


Recente foutmeldingen op Mechelen Mapt. Indien u een foutmelding wil plaatsen, kan dat op de overlegpagina. Bij langdurige problemen (indien het meer dan drie dagen aanhoudt), contacteert u best de sitebeheerder per mail. In dat geval excuses voor het ongemak dat u hierdoor ondervonden hebt.
(Terug naar de hulponderwerpen)

Syntaxfout bij het opslaanBewerken

Dit probleem is opgelost

Er is een syntaxisfout in het databaseverzoek opgetreden. Mogelijk zit er een fout in de software. Het laatste verzoek aan de database was:

(SQL-zoekopdracht verborgen)

vanuit de functie “LinksUpdate::getExistingInterwikis”. De database gaf de volgende foutmelding “1146: Table 'mapt_mechelen.iwlinks' doesn't exist (localhost)”.


Deze foutmelding verschijnt wanneer u een pagina opslaat na het bewerken. De bewerking is wel doorgevoerd, maar u ziet de foutmelding. Herlaad de pagina nog eens en het artikel zou moeten verschijnen.

Voor de adminstrateurBewerken

Ik run zelf een wiki en de oplossing is als volgt

Ga naar http://mechelen.mapt.be/mw-config/ en volg de aanwijzingen daar. U dient dan wel de files aldaar uploaden. De foutmelding heeft te maken met het feit dat de upgrade script voor versie 1.70 niet gedraait heeft. -- Hennysavenije