Hoofdmenu openen

Mechelen Mapt β

Wijzigingen

Tivoli

508 bytes toegevoegd, 29 maart
Contact, Varia
==Varia==
*Nabij de kasteelvijver vindt men het kunstwerk ''‍'Klokken in de wind'‍'', ontworpen door [[Louis Neefs]] maar ten gevolge zijn onverhoedse dood pas opgericht te zijner gedachtenis.
*Jaarlijks biedt het Tivolipark ruimte voor het mondiaal weekendfestival ''‍'Ottertrotter'‍''.
*In het Het park vindt men het kunstwerk ''‍'Klokken in met de wind'‍'' dat een hulde was aan [[Louis Neefs]].*Het park kinderboerderij werd de thuisbasis van ene [[Jan Kadodder|Kadodder]]. Dit guitige, gevleugelde een guitig, gevleugeld figuurtje symboliseert dat de waarden van het parksymboliseert: respect en liefde voor de natuur, het milieu en het leven in al zijn facetten. Het speelse eekhoorntje Spotter gidst avontuurlijke kinderen vanaf 7 jaar langs zijn Spotterpad door het bos.
==Contact==
*Domein Tivoli**Adres: Antwerpsesteenweg 94, 2800 Mechelen**E-mail: [mailto:[email protected] [email protected]]**Website: [http://www.mechelen.be/domein-tivoli www.mechelen.be/domein-tivoli]*Kasteel Tivoli**Adres: Antwerpsesteenweg 92, 2800 Mechelen**Tel.: +32 (0)15 70 91 60**E-mail: [mailto:[email protected] [email protected]]**Website: [http://www.kasteeltivoli.be www.kasteeltivoli.be]
==Filmlinks==
Controleur, bureaucraten, controlegebruikers, emailconfirmed, phantom, rollback, beheerders
13.369
bewerkingen