Forum:Inhoud: verschil tussen versies

213 bytes toegevoegd ,  16 dec 2018 05:07
Overleg over een artikel wordt best niet onmerkbaar verspreid over allerlei gebruikersoverlegpagina's. Men vraagt normaal slechts iets aan iemand die het artikeloverleg op de volglijst heeft of aan een van de personen die recente wijzigingen opvolgen.
(Portaal voor fora)
 
(Overleg over een artikel wordt best niet onmerkbaar verspreid over allerlei gebruikersoverlegpagina's. Men vraagt normaal slechts iets aan iemand die het artikeloverleg op de volglijst heeft of aan een van de personen die recente wijzigingen opvolgen.)
 
* Discussieer over de werking van deze website of deel uw ervaringen. Wees concreet genoeg zodat we u zo goed mogelijk te woord kunnen staan.
* Iedere pagina, behalve een zogenaamde speciale pagina, heeft een overlegpagina. Gebruik die overlegpagina om uw vraag of opmerking kwijt te geraken.
* Een vraag aan een gebruiker van deze website, richt u veelal best op de overlegpagina van deze gebruiker. Nochtans, aangaande een bepaald artikel is de dáárbij horende overlegpagina gepast, zo nodig gericht '@''de betreffende gebruikersnaam''‍' mits die gebruiker al eerder bij dat artikel betrokken was.
* Voor een vraag met persoonlijke of gevoelige informatie, gelieve [[Mechelen Mapt:Contact|een e-mail te sturen]].
 
Controleur, emailconfirmed, phantom
18.774

bewerkingen