Hoofdmenu openen

Mechelen Mapt β

Wijzigingen

Hoofdpagina

107 bytes verwijderd, 4 okt 2012 03:03
online, layout, account... prima, maar 'usability'? (bruikbaarheid klinkt echter mis). Online, digitaal, internet... ietsje te dikwijls het voor de hand liggende zelfde. Geïntegreerd = gecombineerd; enorm = groot. Kort en krachtig. "Steeds"?
<td width="49.8%" class="MainPageBG" rowspan="3" style="vertical-align:top;margin:0px;padding:0px;padding-left:.7ex;padding-right:.7ex;border:1px solid #cef2e0;background-color:#f2fff9;">
<div style="padding:5px;">
'''Mechelen Mapt''' is een online encyclopedie over Mechelen en is berust op vrijwilligerswerk. Het is een onafhankelijk en niet-commercieel project dat als doel heeft zowel de Mechelaar als de niet-Mechelaar een ruim cultureel en historisch inzicht in een digitaal tijdperk te verrijken verband met een zo breed mogelijk culturele en historische kennis. Langs de weg van het internet stad te bieden wij , een alternatieve digitale toegang tot het collectieve geheugen van de Mechelaar, Mechelaars: een erfgoed dat wij we graag gratis met de rest van de wereld wensen te delen. Artikels, vaak gecombineerd met een geïntegreerde ''kaart'', brengen belichten alle Mechelse hoeken hoekjes en kanten in kaartkantjes.
Het leuke aan deze website is dat ook '''u''' tot de inhoud kunt bijdragen. Wat Als u kunt doen is [[Speciaal:Aanmelden/signup|een vrijblijvend gebruikersaccount]] aanmakenaanmaakt, waarna kunt u vrij snel mee aan de slag kunt.
Sinds 2006 heeft [[Mechelen Mapt]] een grote metamorfose gekend. De layout, informatie en usability het gebruiksgemak van de site zijn er enorm op vooruitgegaan. We stellen het zeker op prijs als u suggesties of opmerkingen met ons zou willen delen. Wij en zijn steeds vlot bereikbaar , ook via ons [mailto:[email protected] e-mailadres].
</div>
<!-- -------------------- KAART ---------------------------- -->
Controleur, bureaucraten, controlegebruikers, emailconfirmed, phantom, rollback, beheerders
13.453
bewerkingen