Hoofdmenu openen

Mechelen Mapt β

Wijzigingen

Hoofdpagina

167 bytes toegevoegd, 4 okt 2012 00:21
verwelkomingstekstje
<td width="49.8%" class="MainPageBG" rowspan="3" style="vertical-align:top;margin:0px;padding:0px;padding-left:.7ex;padding-right:.7ex;border:1px solid #cef2e0;background-color:#f2fff9;">
<div style="padding:5px;">
'''Mechelen Mapt''' is een onafhankelijk, niet-commercieel project online encyclopedie over Mechelen en een vrije encyclopedie, is berust op vrijwilligerswerk. Het is een onafhankelijk en niet-commercieel project dat als doel van deze site is om heeft zowel de Mechelaar als de niet-Mechelaar in een digitaal tijdperk te verrijken met een zo veel breed mogelijk cultuurhistorische informatie te verzamelen over Mechelen voor culturele en historische kennis. Langs de weg van het internet bieden wij een alternatieve toegang het collectieve geheugen van de Mechelaar, een erfgoed dat wij graag willen delen gratis met de rest van de wereldwensen te delen. Met behulp van artikelsArtikels, vaak gecombineerd met een geïntegreerde ''kaart'' willen wij , brengen alle Mechelse hoeken en kanten in kaart brengen.
Het leuke aan deze site website is dat ook '''u''' hieraan tot de inhoud kunt bijdragen. Het enige wat Wat u moet kunt doen is [[Speciaal:Aanmelden/signup|een gratis vrijblijvend gebruikersaccount]] aanmaken, waarna u vrij snel aan de slag kunt.
Sedert Sinds 2006 heeft [[Mechelen Mapt]] een grote metamorfose ondergaangekend. De layout, informatie en usability van de site zijn er enorm op vooruitgegaan. We stellen het zeker op prijs als u suggesties of opmerkingen met ons zou willen delen. Wij zijn steeds bereikbaar via ons [mailto:[email protected] e-mailadres].
</div>
<!-- -------------------- KAART ---------------------------- -->
Controleur, bureaucraten, controlegebruikers, emailconfirmed, phantom, rollback, beheerders
2.494
bewerkingen