Hoofdmenu openen

Mechelen Mapt β

Overleg:Mechelen in van alles

Voorstel : Verander Trivia in Varia.
Just an ID.
--Gimycko 11 dec 2014 09:56 (UTC)

Heeft Gimycko uitgevoerd (evenwel zonder ook de overlegpagina en dat had gemoeten; heden rechtgezet)
SomeHuman 2015-01-17 15:24 (UTC=CEST-2)

Voorstel voor in het artikel Varia ( of Trivia ) :
Lijstje met Vlamingen en Nederlanders met de naam " Van Mechelen ". Er zitten denk ik wel interessante personen tussen. Bijv. Clous Van Mechelen.
Gewoon leuk oefeningetje of zo. " De Malines " is ook goed.  ;-)
Just an ID --Gimycko 17 jan 2015 13:57 (UTC)

Absoluut totaal krankzinnig! Veel te veel om in gelijk welk artikel te passen en iemand kreeg de naam 'Van Mechelen' toen die kwiet hier al weggetrokken was. Zijn nazaten gaan we toch niet meer eren dan die van iemand die van Antwerpen naar onze goede stede kwam, zeker! ;-)
SomeHuman 2015-01-17 15:24 (UTC=CEST-2)
'Varia' is ontzettend ruim, daar zou alles in passen. Over een paar maanden moet ik vanuit de categorie 'Allerlei' opnieuw dat artikel openen vermits 'Varia' me aan niets kan herinneren ; ik wordt een dagje ouder en in quasi elk artikel lees ik 'Varia' als hoofdstuk. Het artikel 'Varia' is echter duidelijk : feiten of gegevens waarin de naam 'Mechelen'‍  voorkomt. Het gaat over allerlei ofte van alles maar het moet wel Mechelen in de benaming hebben. Naar analogie met enkele andere artikels 'Mechelen in ...' herdoop ik het tot '‍Mechelen in van alles‍'. Over welke snoepjes etcetera dat zou kunnen gaan ... vergeet ik in geen jaren. Het nogal informeel klinkende 'van alles' geeft al wel een juiste indicatie dat het vooral om trivia en banaliteiten zal gaan maar sluit geen wat ernstiger variatie uit.
SomeHuman 2019-01-02 00:42-02:50 (UTC=WINTER-1 ZOMER-2)
Terugkeren naar de pagina "Mechelen in van alles".